Kontakt

Har du en idé, eller vill du prata med hemsida med oss? Till oss kan du alltid vända dig för att bolla idéer och utveckla din hemsida! Våra kunder är nöjda kunder! Fyll bara i intresseanmälan så ringer vi dig inom kort!

Här finns kontaktuppgifter till oss på Webbkompaniet. Tveka inte att kontakta oss för en genomgång av ditt behov. Skicka ett mejl till info@webbkompaniet.com eller ring oss på 070 – 842 55 88 så hjälper vi dig.

[wpforms id=”1239″]

Webbkompaniet
Folkungagatan 44
118 26 Stockholm
070 – 842 55 88
info@webbkompaniet.com

Support
Helgfria vardagar 9-17
070 – 842 55 88
support@webbkompaniet.com

Jobba med oss!

Webbkompaniet består av ett team som brinner för webb och allt digitalt! Vi är alltid på jakt efter passionerade och engagerade medarbetare som gillar att ha kul på jobbet.

Om du tror att du skulle platsa hos oss och kan bidra till vår fortsatta framgång är du välkommen skicka ett mejl till jobb@webbkompaniet.com och berätta varför!

Hitta till oss

Ta tunnelbanan till Slussen. Välj uppgång mot Götgatan. Gå nu snett över gatan tills du kommer till korsningen Sankt Paulsgatan/Götgatan. Vi sitter i det gula tegelhuset på andra våningen. Ring på klockan, så är du framme vid vårt kontor.

Intresseanmälan

Ta en kaffe och prata hemsida med oss! Skicka gärna med önskemål om tider som passar för ett förutsättningslöst möte.

Att välja rätt leverantör kan vara svårt

Många faktorer spelar in när man ska välja en leverantör för webb eller reklam. Vi gör det enklare för dig genom att ha all kompetens ”inhouse”. Vi är utbildade och erfarna webbutvecklare, grafiker och designers. I vårt team ingår också webbredaktörer, sökmotoroptimerare, strateger och en fotograf.

Ja, vi har allt under ett och samma tak och tillsammans kan vi föra ett projekt genom varje fas, från koncept till lansering och förvaltning. Detta gör att vi kan erbjuda hemsidor och övriga tjänster till fasta priser och en låg prisnivå utan onödiga mellanhänder!

Har du en fråga eller är du bara nyfiken på vad vi kan erbjuda dig. Kontakta oss så berättar vi mer.

Välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *