Nöjda kunder

100% Nöjd kundgaranti – Betala bara om du blir nöjd.

Våra kunder är nöjda kunder därför att vi anstränger oss mera. För oss är det jätteviktigt att du blir nöjd! Vi lägger stor vikt vid att få feedback från våra kunder så att vi kan förbättra och effektivisera vårt arbetssätt. Är du inte nöjd med vårt arbete, får du pengarna tillbaka!

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Skulle du vara missnöjd med vårt arbete så skickar du e-post till support@webbkompaniet.com senast två veckor efter att hemsidan är levererad.

Berätta då för oss varför du inte är nöjd och vad du skulle vilja att vi gör för att du ska bli nöjd med hemsidan. Antingen kan vi då göra om vårt arbete eller så kan du välja att få pengarna tillbaka.

Vad säger våra kunder om oss?

”Jag fick direkt en ökning av försäljningen! Parallellt med den nya hemsidan skaffade jag också en helt ny grafisk profil och logga. I samband med att jag haft avtal med Groupon och fått många nya kunder så vill man ju ha en snygg hemsida som representerar företaget.”
Nina Rydberg – Egen företagare

”De är väldigt lätta att ha att göra med och jag har alltid fått ett trevligt och personligt bemötande. Det tog inte lång tid innan de förstod vilken typ av hemsida jag var ute efter. De har alltid tid och tålamod att förklara och svara på mina frågor.”
Anders Pettersson – Konsult

”Jag fick ett jättetrevligt bemötande och första intryck vid mötet. Vi har nu helt lämnat över ansvaret för vår hemsida och onlinemarknadsföring till Webbkompaniet. Vi är väldigt nöjda med hur snabbt då arbetar och justerar eventuella problem och frågor vi haft.”
Maria Nilsson – Webbredaktör

”Webbkompaniet är professionella och vi upplever att de kommer med bra förbättringsförslag. Vi har fått ett bra bemötande och de har användarvänliga verktyg och väl genomtänkta lösningar och är alltid öppna till att göra ändringar och anpassningar efter våra behov. Det kallar vi kundfokus!”
Jonas Ekberg – Chef

”Vi kontaktade Webbkompaniet när vår hemsida behövde moderniseras. Under resans gång kom de med bra idéer och förslag som vi själva inte tänkt på. Vi har inte så stor datakunskap men det gick utmärkt att lämna över hela ansvaret för hemsidan, de visste vad de gjorde. Nu kan vi göra det mesta som rör hemsidan själva, vilket vi inte kunde tidigare. Det gör att vi nu spar in både pengar och tid.”
Patrik Lindgren – Projektledare

Webbkompaniet har under en längre tid varit en samarbetspartner till Webbdo som fungerar mycket bra! Våra kunder är mycket nöjda med både resultat och bemötande. Ser fram emot utökat samarbete inom flera tjänster inom kort!
Läs mer om företaget Webbdo

Lämna ett svar