Marknadsföring

Marknadsföring som ger resultat! Vill du att hemsidan ska komma högt upp på Google? Vi kan hjälpa dig att marknadsföra dina tjänster, produkter eller med att komma igång med Facebook. Vi kan onlinemarknadsföring!

Vill du sälja mer? Gör som en av våra kunder, testa AdWords-annonsering.

marknadsföring-online

Google
Syns du inte i sökresultat hittar dina kunder inte dig.

Sociala medier
Facebook och Twitter ett komplement till hemsidan.

Nyhetsbrev
Bra och enkelt verktyg för massutskick av e-post.

Kostnadseffektiv onlinemarknadsföring till en fast kostnad

All digital marknadsföring går att mäta. Vi tar vi reda på vilken marknadsföring som är lönsam och vilken som inte ger rätt resultat. Öka antalet kundförfrågningar genom onlinemarknadsföring. Vi brukar öka våra kunders kundförfrågningar med 44% i snitt. Du får månadsvis rapporter över resultatet av marknadsföringen.

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss för ett första möte!

Onlinemarknadsföring vi förklarar!

marknadsföring-google

Google – AdWords – sökmotoroptimering

AdWords 
AdWords är de annonser som visas upp vid sökningar på Google. När eventuella kunder söker på dina valda sökord dyker dina AdWords-annonser upp. Du betalar endast när någon klickar på din annons. Vill du ha mer trafik till hemsidan? Då är AdWords bra, till skillnad mot sökmotoroptimering som tar tid får du direkt ett resultat vid annonsering med AdWords.

Fler uppdrag efter AdWords-annonsering
Vill du sälja mer? Gör som en av våra kunder som testat Google AdWords-annonsering. Efter bara en månad med AdWords-annonsering går telefonen varm. Statistiken visar att antalet besökare till webbplatsen har fördubblats.

Kul att det går i rätt riktning! Vi känner av ett ökat antal samtal och vi har fått in fler förfrågningar och uppdrag än tidigare vilket vi är väldigt nöjda med.

Sökmotoroptimering – SEO
Grunden för att hittas via Google är att ha en välbyggd webbplats med ett strukturerat innehåll som är relevant. Det innebär att texter, rubriker och nyckelord behöver matchas mot vad dina kunder söker efter.

Varför sökmotoroptimering?
Innehållet på en hemsida som inte är sökmotoroptimerad kan vara svårt att hitta via Google. Och om inte dina kunder hittar dina produkter eller tjänster, kanske de hittar till dina konkurrenter istället.

Sökmotoroptimering har med tiden blivit en komplex vetenskap. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med att öka din synlighet för dina produkter eller tjänster? Vi startar med en SEO-analys av din hemsida och tar fram en konkret handlingsplan.

Google Maps
Syns ditt företag på kartan? Att synas på Googles Maps är gratis och ett bra sätt att synas lite extra vid lokala sökningar. Vill du också synas på Google Maps? Vi kan hjälpa dig att registrera ditt företag så du med syns på Googles kartor vid sökningar.

Google Analytics
För att veta att marknadsföringen ger resultat behöver vi kunna mäta antalet besökare på hemsidan samt hur besökarna använder sig av webbplatsen. Vi använder ett analysverktyget Google Analytics. Analysverktyget ger oss information om hur besökarna hittade till hemsidan, hur länge de är på varje sida och vart de droppar av. På så sätt kan man se vilka sidor på webbplatsen som behöver förbättras.

Optimera webbplatsen för besökare
Att synas högt upp i sökresultatet på Google är viktigt men i slutändan är det om hemsidan motsvarar besökarnas förväntan. Att synas bra på Google och ha många besökare är inte viktigt om inte besökarna gör det du vill att de ska göra på din hemsida. Det kan vara att göra ett köp, fylla i ett kontaktformulär eller något annat mål som du har.

Utvärdering
Det är viktigt att mäta effekten av all marknadsföring. Blev resultatet som du tänkt? Har försäljningen ökat? En webbplats behöver hållas relevant och levande. Resultatet från marknadsföringen bör utvärderas och förbättras kontinuerligt. Tillsammans utvärderar vi resultatet och ser vilka förbättringar som kan göras.

sociala-medier

Sociala medier

Sociala medier är ofta ett bra komplement till hemsidan för att nå ut med ditt budskap. Vi hjälper dig att sätta upp ett konto på Facebook, Twitter, Google +, Instagram eller något annat socialt nätverk och visar hur du får ut störst nytta.

Varför sociala medier?
Mer än hälften av Sveriges befolkning finns idag på Facebook, så även dina kunder. Sociala medier ger dig en unik möjlighet att kommunicera direkt med dina potentiella kunder. Det kan även vara ett bra sätt för att få feedback på dina produkter eller tjänster.

Facebooksida för företag
En Facebooksida kan vara ett bra sätt för era trogna kunder att kunna hålla sig uppdaterade med vad ert företag erbjuder. Ni kan rikta erbjudanden mot personer som redan visat ett intresse för ert företag. Era ”fans” kan hjälpa er att dela och sprida ert budskap till vänner och bekanta.

Annonsera i sociala medier
Sociala medier låter dig rikta dina annonser efter din målgrupp. Styr annonserna efter åldersgrupp, geografiskt läge och betala endast för annonser som visas för personer som är intresserade av dina produkter.

Nyhetsbrev

Att jobba med e-postutskick är ett billigt, snabbt och effektivt sätt för att kommunicera ett budskap på Internet. Vi vet hur man skriver nyhetsbrev som blir lästa och hjälper er att utforma, genomföra och sen följa upp dina utskick.

Plattform för Nyhetsbrev
Oavsett om du sköter nyhetsbreven själv eller tar hjälp av oss är det bra att använda en plattform som kan underlätta arbetet. Ett verktyg för nyhetsbrev hanterar dina mottagarlistor och prenumerationer samt dina utskick och ger dig statistik över hur många av din e-post som blir läst.

Fördelar med nyhetsbrev

  • Nå många enkelt, snabbt och effektivt
  • Mycket kostnadseffektivt
  • Få snabb respons på kampanjer

Intresserad av att veta mer? Kontakta oss för ett första möte!

Lämna ett svar