Trycksaksproduktion

Vi hjälper dig genom hela processen från idé till färdig produkt. Design, tryck och produktion är viktigt i alla verksamheter. Våra  designers tar fram kompletta företagsprofiler som får ditt företag att stå ut bland konkurrenterna.

tryck-produktion

Produktion av alla sorters trycksaker. Vi har skapat allt från visitkort och broschyrer till mässmaterial såsom banderoller och rollups men även affischer, foldrar, flyers och brevpapper. Vi har nära samarbete med ett par tryckerier och håller kostnadsfritt i all kontakt för att göra ditt arbete lättare.

Ny logotyp eller hjälp med att snygga till en befintlig. Illustrationer av framförallt människor, kan ta en trycksak till nya höjder.

Ni kan välja mellan två alternativ:

  1. Ni väljer själv tryckeri. Vi designar och skickar tryckfärdiga original (högupplösta eps-, pdf-filer) till er som ni sedan skickar till ert tryckeri.
  2. Klara och tryckta produkter i hög kvalité färdiga att användas. Vi levererar dem snabbt till er direkt från tryckeriet.

Hör av er om ni vill prata trycksaksproduktion med oss!

Visitkort

Dina visitkort är mer än en pappersbit, och ofta kundens första intryck av företaget. Hos oss får ni unikt designade visitkort som lämnar ett gediget och bestående intryck. Välj mellan matt- eller blanklaminerat papper.

Prisexempel:
Vi designar och ger er tryckfärdiga original
1.200:-

Tryckta och klara dubbelsidiga visitkort, leveranstid 10 arbetsdagar
Papper 300 g, digitaltryck på båda sidor 4-färg, 250 ex,
Pris 1.600:-

visitkort

Reklamblad

Ett effektivt sätt att nå ut med ditt budskap som väcker intresse och lockar till köp. Vi designar och producerar affischer, flyers, reklamblad, med mera.

Hos oss får du hjälp att trycka reklamblad i god kvalitet till förmånliga priser utifrån just dina önskemål. Vi tar hand om hela processen, från original till distribution. Välj själv om ni vill ha tryckfärdiga original, som ni skickar till ert tryckeri eller om ni vill ha hjälp med trycket.

Prisexempel:
Vi designar och ger er tryckfärdiga original 1:1 med 3 mm utfall och CMYK-färger
1.400:-

Tryckta och klara enkelsidiga reklamblad i A4-format, leveranstid 10 arbetsdagar
Papper 150 g, digitaltryck på en sida, 500 ex,
Pris 2.600:-

branding-folder

Broschyr – Folder – Mappar

Presentera er på ett snyggare och smartare sätt! Snygga broschyrer med tryck är jättebra att dela ut på t.ex. mässor. Broschyren är ett av de vanligaste sätten att presentera ett företag på, eller informera om en produkt, manual, årsredovisning, m.m.

Med digitaltryck kan du snyggt och enkelt anpassa trycket på dina broschyrer, mappar eller foldrar efter presentationer, meny, säljmaterial eller inbjudningskort. Vi hjälper er att kostnadseffektivt nå ut med ert budskap. Välkommen att kontakta oss så hittar vi en lösning.

Prisexempel:
Vi designar och ger er tryckfärdiga original
4.500:-

Tryckt och klar, enkelfalsad folder A4 (4 sidor), leveranstid 10 arbetsdagar
Papper 200 g, digitalt fototryck, 1000 ex,
Pris 7.500:-

tryck-annons

Annons – Layout – Original

Ska ni annonsera? Låt oss hjälpa er med en snygg annons med ett säljande budskap! Vi vet att det kan vara svårt att ta fram snygga designer till de annonser och produkter man behöver. Ofta saknar man rätt program eller så har man inte tid eller kunskap.

Anlita oss för att ta fram original, vi jobbar med detta dagligen och erbjuder fasta priser på design och layout. Hör av dig till oss med dina önskemål och det material du vill få med så tar vi fram ett snyggt original.

Exempelpriser med design och layout, samt digitaltryck av produkter.

Exempelpriser Design och layout Klara tryckprodukter
A1 affisch 1.250:- (1 ex)fr. 550:-
A3 affisch 1.250:- (50 ex)fr. 1.400:-
A4 broschyr 1.250:- (1000 ex)fr. 3.100:-
A5 broschyr 1.250:- (1000 ex)fr. 2.400:-
Menyer 1.250:- (100 ex)fr. 1.400:-
A4 flyers 1.250:- (250 ex)fr. 900:-
A5 flyers 1.250:- (250 ex)fr. 900:-

Lämna ett svar