Grafisk Profil

Grafisk form & profilering
Bra design är viktigt vid all marknadsföring. Hur ett varumärke uppfattas är direkt kopplat till företagets logotyp och den grafiska profilen. En genomtänkt grafisk form och ett konsekvent användande kommer att signalera trovärdighet och kompetens, vilket är lika viktig för alla företag oavsett storlek.

”Underskatta aldrig vikten av bra design.”

grafisk-profil

Logotyp

Logotypen är viktig för ett varumärke då den påverkar hur potentiella kunder upplever företaget. Färg, form och typsnitt ska signalera att företaget, tjänsten eller produkten är trovärdig och kvalitativ.Vi skapar logotyper som är anpassningsbara så att de ska fungera i alla miljöer och tekniker, från visitkortet, er hemsida till stora annonser och trycksaker. Vi hjälper också till med att, omarbeta och förbättra befintliga logotyper.

Prisexempel:
3 versioner. 2 kundrevisioner. Högupplösta filer ingår.
Logotyp: 3.800:-

Grafisk profil

Den grafiska profilen innefattar vanligtvis logotyp, färger och typsnitt. Den grafiska profilen ligger sen till grund för allt designat material som tas fram. Vid tryckt profilmaterial handlar det om exempelvis visitkort, brevpapper och broschyrer. Den grafiska profilen utgör även grunden till all digital kommunikation som hemsidan och profilering i sociala medier.

Prisexempel:
3 versioner. 2 kundrevisioner. Högupplösta filer ingår.
Grafisk profil + Logotyp: 8.500:-

grafisk-manual

Grafisk manual

Företags identitet är starkt förknippat med det visuella intrycket. En grafisk identitet behöver regler för typsnitt, färger, format, användning och placering. En Grafisk Manual låter er vara konsekvent i användandet av allt grafiskt material och är till hjälp för de anställda på företaget. Den grafiska manualen behövs även när ni anlitar företag inom grafisk produktion och media.

Den grafiska formen är oftast viktigare än själva budskapet.

En grafisk manual bör innehålla

  • Logotyp i original
  • Högupplösta vektorfiler .eps, .tiff, .ai, .pdf, och .svg
  • Riktlinjer för färger
  • Riktlinjer för typsnitt
  • Placering av logotyp på olika format
  • Mailsignatur
  • Visitkort
  • Kuvert
  • Brevpapper

Kontakta oss så hjälper vi er med att ta fram en grafisk profil och en logotyp som är unik och passar just er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *