Hemsida priser & paket

Våra hemsidor & paket är anpassade efter vad vi vet att de flesta företag behöver. Välj en komplett hemsida där allt det nödvändiga ingår. Med en flexibel hemsida väljer du de tillval och funktioner du har behov av. Fler tillval kan du lägga till senare i takt med att ditt företag växer. Alla hemsidor byggs med WordPress.

Ni får alltid!

Nyckelfärdig hemsida på 3 veckor
Personlig webbdesigner
Enkel uppdatering
Nöjd kundgaranti
Fri support

Ny hemsida – Så här går det till!

  1. Lämna era önskemål.
  2. Vi skapar en snygg och modern hemsida.
  3. Ni får utbildning och kontroll över hemsidan.
  4. Resultatet? Nöjda kunder!

Detta ingår i våra hemsidor

Webbhotell
Webbhotell ingår när du köper hemsida av oss. Vi tar ansvar för drift av hemsida och e-postkonton med regelbundna backupper så att du som företagare slipper tänka på driften av hemsidan.

Mobilanpassning
Det mobila användandet ökar ständigt och då behöver du ha en hemsida som är mobilanpassad. Vi tar fram mobila hemsidor med responsiv design, så den fungerar på datorer, surfplattor och mobiler.

Uppdateringsverktyg
WordPress är ett av världens mest använda publiceringsverktyg för hemsidor. WordPress är flexibelt, användarvänligt, modernt, sökmotoroptimerat och gratis. Lika enkelt som att använda Word, kan du redigera texter, bilder och annat innehåll på hemsidan. Uppdatera webbplatsen enkelt från telefonen.

Fri support
Behöver du hjälp eller vill du bolla några idéer? Som kund kan du alltid ringa vår support för att få hjälp med uppdateringsverktyget, sökmotoroptimering eller marknadsföring av din hemsida.

E-postkonton
E-postadresser och e-postkonfiguration med ditt domännamn enligt principen namn.efternamn@foretag.se eller liknande. Läs mejl från vilken dator eller mobiltelefon som helst. Backup ifall datorn kraschar, molnbaserade tjänster innebär en extra trygghet för dig som kund.

Intresseanmälan

Behöver du en webbutik, ett forum eller intranät? Vi tar även fram unikt anpassade lösningar. Kontakta oss för att boka ett möte och få gratis rådgivning där vi går igenom dina behov och tar fram en offert. Ring: 070 – 842 55 88 eller mejla: info@webbkompaniet.com.

Lämna ett svar