Varför välja oss

Hos oss får du en komplett hemsida där allt det viktigaste ingår! Med WordPress enkla uppdateringsverktyg och bra support är vi med och hjälper dig från start till mål.

varför välja oss

Vi tar ett helhetsansvar för din verksamhet, och har allt det du behöver för en lyckad närvaro på webben. Med oss slipper du anlita flera olika leverantörer för e-post, webbhotell, domännamn, webbcopy, fotografering, reklambyrå m.m.

Vi fixar allt

Vi hjälper dig med allt som rör hemsidan så att du kan fokusera på ditt företag. Att skaffa en ny hemsida kan vara ett tidskrävande projekt!

Texter ska skrivas, bilder ska tas eller letas fram och köpas in från olika bildbyråer, menyer och pdf-presentationer behöver uppdateras eller skapas. Spara tid och låt oss göra jobbet! Vi letar fram bilder som passar och skriver dina texter.

Webbredaktör

Vem tar hand om hemsidan när den är klar? Skicka innehållet till oss, vi bearbetar innehållet och uppdaterar sen din webbplats. Genom att hyra in oss som webbredaktör/webbmaster får ni tid över till er verksamhet, och slipper tänka på hemsidan. Överlåt allt det digitala till oss eller anlita oss vid tjänstledighet eller arbetstoppar.

Lång branscherfarenhet

Efter över 10 år i It-branschen vet vi vad de flesta kunder behöver. Vi har hjälp både små och stora företag som behöver en ny hemsida eller vill förbättra en befintlig. Med oss får du en pålitlig leverantör med hög kompetens.

Bra priser

En bra hemsida till ett bra pris. Genom att använda WordPress som bygger på öppen källkod får vi tillgång till mycket funktionalitet som redan är färdigutvecklad. Det tillsammans med en effektiv arbetsprocess (scrum) gör att vi spar tid och kan erbjuda bra priser till hög kvalitet.

Tillförlitliga

Vi gillar att arbeta effektivt och finns till hans när du behöver hjälp. Har du några frågor eller behöver du råd och vill bolla idéer med oss? Vi är gärna med och driver er affär på nätet. Vårt mål är att all marknadsföring ska ge resultat. Vi och våra kunder gillar:

  1. Rak kommunikation
  2. Vi håller vad vi lovar
  3. Leverans på utsatt tid

Trygghet

Det ska vara tryggt att anlita oss! Vi använder oss av driftsäkra system och väl beprövade teknik då vi vet hur viktigt det är med stabila hemsidor och driftsäker e-post. Våra servrar är placerade i en modern och säker datahall med dagliga backupper och redundanta ip-anslutningar från minst två internetleverantörer för att säkerställa hög tillgänglighet.

Långsiktig partner

Vi strävar efter långa samarbeten med våra kunder och partners, från uppstart och idé ska din hemsida kunna vidareutvecklas i takt med att ditt företags behov ändras. Det gör att vi arbetar långsiktigt från planering till produktion, underhåll och vidareutveckling av företagets webbnärvaro.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *