Om oss

Vi hjälper mindre företag med hemsidor, onlinemarknadsföring och grafisk design för webb och tryck. Vi vill bli våra kunders långsiktiga partner, från uppstart till produktion, underhåll och vidareutveckling. Sedan 2009 har vi erbjudit våra tjänster till mindre företag i Stockholm, men vi har även kunder över hela landet.

om oss

”De vanligaste uppdragen är webbdesign, produktion av hemsidor samt grafisk design och marknadsföring.”

Efter ett stort antal webbprojekt vet vi vad de flesta kunder behöver, vilket gjort att vi har utformat bra rutiner. Internet utvecklas ständigt och det gäller att hänga med i utvecklingen.

Vi kan hemsidor och är experter på WordPress samt har full koll på de senaste webbteknikerna som HTML5, CSS3, jQuery och sökmotoroptimering.

Bra kommunikation bygger på dialog

Kundorienterade

Vi värdesätter bra samarbeten och goda arbetsrelationer. För oss är det viktigt att vi förstår våra kunders behov och mål med hemsidan. Genom att förstå våra kunder mål, blir vägen dit lättare och slutresultatet bättre. Vi brinner för att hjälpa våra kunder öka sin försäljning och lönsamhet på nätet. Vårt mål är att all marknadsföring ska ge resultat. Våra kunder uppskattar att vi är:

 1. Strukturerade
 2. Lösningsorienterade
 3. Enkla att arbeta med
 4. Flexibla

Tillförlitliga

Vi gillar att arbeta effektivt och finns till hans när du behöver hjälp. För att våra webbprojekt ska fungera smidigt och drivas effektivt arbetar vi efter en tydlig arbetsmetodik och använder oss av projektmodellen Scrum. Har du några frågor eller behöver du råd och vill bolla idéer med oss? Vi och våra kunder gillar:

 1. Rak kommunikation
 2. Vi håller vad vi lovar
 3. Leverans på utsatt tid

Vi på webbyrån

Vi är en webbyrå i Stockholm som riktar sig till mindre företag. Hos oss får du en hemsida till fast pris med webbhotell, snygg grafisk layout, bra support och personlig kontakt. Vi är utbildade och erfarna webbutvecklare, grafiker och designers. I vårt team ingår också webbredaktörer, sökmotorexperter och en fotograf. Tillsammans kan vi ta ett projekt från idéer till lansering, förvaltning och vidareutveckling.

kollergor

Du hittar oss på Götgatan vid Slussen där vi sitter tillsammans med ett ett gäng glada; webbstrateger, kreatörer, entreprenörer, programmerare, säljare, projektledare och redaktörer.

Vi har ett stort nätverk inom marknadsföring, PR, reklam, webbutveckling, formgivare, tryckeri, webbhotell, fotografer m.m. Det gör att vi kan åta oss både små som stora uppdrag och utföra dem snabbt och kostnadseffektivt då vi enbart tar in de resurser som behövs.

Daniel Scher
Webbutvecklare
daniel@webbkompaniet.com
070 – 842 55 88

Andreas Severin
Webbutvecklare
andreas@webbkompaniet.com
070 – 725 81 14

Stefan Lindvall
Webbutvecklare
stefan@webbkompaniet.com
070 – 547 82 96

Christian Carlsson
Grafisk formgivare
christian@webbkompaniet.com
070 – 523 45 17

Joel Eriksson
Webbdesigner
joel@webbkompaniet.com
070 – 642 23 74

Ledig tjänst
Vi söker en webbutvecklare
mejla oss för mer information
jobb@webbkompaniet.com

Service – trygghet – långsiktighet

Vår affärsidé
Hemsidor som funkar! Erbjuda helhetslösningar åt våra kunder vid framtagandet av hemsida och kringliggande tjänster som marknadsföring och grafisk design.

Vår vision
Vara kundens förstahandsval för webb, design och marknadsföring.

Några av våra tjänster:

 • WordPress, Open-source CMS för små och stora hemsidor
 • Sökmotoroptimering (SEO) och onlinemarknadsföring
 • Google Analytics, statistikuppföljning och analys
 • Digitala nyhetsbrev
 • Redaktörskap i sociala kanaler, t.ex. Facebook, Twitter
 • Webbdesign
 • Logotyp och grafisk profil
 • Omvärldsbevakning på nätet och i sociala medier
 • Löpande drift- och supportavtal

Har du en idé, eller är du intresserad av kreativa lösningar med långsiktiga resultat!?

Välkommen att kontakta oss!

Lämna ett svar